Φορητός Ασύρματος Πομποδέκτης 5W Dual Band VHF UHF - Walkie Talkie Baofeng UV-82
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Φορητός Ασύρματος Πομποδέκτης 5W Dual Band VHF UHF - Walkie Talkie Baofeng UV-82

39,90€ 59,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: uv82
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Φορητός Ασύρματος Πομποδέκτης 5W Dual Band VHF UHF - Walkie Talkie Baofeng UV-82


Ο UV-82 από την Baofeng είναι ένας καλοφτιαγμένος πομποδέκτης dual band VHF/UHF με απίστευτη ισχύ εκπομπής από 0.5 έως 5 Watts. Διαθέτει υψηλή ποιότητα, κορυφαία τεχνολογία πάρα πολλές ευκολίες στην καλύτερη τιμή της αγοράς κάτι που τον κάνει ιδανικό για χρήση σε πολλές εφαρμογές.

Ο UV-82 διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη με διπλή ένδειξη συχνότητας V/U, U/V, U/U και V/V.

Επίσης διαθέτει και ραδιόφωνο FM και φακό Led. Η μπαταρία του είναι τύπου LiOn υψηλής χωρητικότητας 2800mAH υπόσχεται μεγάλη αυτονομία και φορτίζει με τον αυτόματο επιτραπέζιο ταχυφορτιστή που συνοδεύει την συσκευή.

Στις λειτουργίες του Baofeng UV-82 περιλαμβάνονται κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση CTCSS και DCS υποτόνων, αποστολή τόνων DTMF, VOX, πολλαπλές επιλογές βήματος συντονισμού από 2.5 μέχρι 25KHz, 128 μνήμες, επιλογή Narrow και Wide FM διαμόρφωσης, επιλογή χαμηλής και υψηλής ισχύος, πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο, ρυθμιζόμενη μετατόπιση συχνότητας για πρόσβαση σε επαναλήπτες, λειτουργίες σάρωσης, φωνητική καθοδήγηση και πολλές ακόμη.

Ο πομποδέκτης προγραμματίζεται και από υπολογιστή με την χρήση ειδικού καλωδίου (πωλείται χωριστά) ενώ συνοδεύεται με κλιπ ζώνης, λουράκι για το χέρι και αγγλικές οδηγίες χρήσης.

Ο UV-82 μπορεί να επικοινωνεί και με τις συχνότητες PMR, έτσι ώστε να δίνετε το παρόν σε όλες τις συναντήσεις με άλλες συσκευές PMR446, καθώς επίσης μπορούν να περαστούν συχνότητες Marine για ναυτική χρήση.

Ο Baofeng UV-82 είναι αρκετά ευέλικτος ώστε να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μορφές επαγγελματικής, ερασιτεχνικής και υπαίθριας δραστηριότητας. Είτε προορίζεται για επαγγελματική χρήση, είτε για απλή ενδοεπικοινωνία ή hobby - όπως εξερεύνηση, κυνήγι, ψάρεμα, άθληση - ο UV-82 είναι η ιδανική λύση και προσιτή λύση για όλους.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή