Έξυπνος Συναγερμός Λουκέτο Δισκόπλακας Για Μηχανές
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Έξυπνος Συναγερμός Λουκέτο Δισκόπλακας Για Μηχανές

32,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: LouketoDiskou
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ξυπνος Συναγερμός Λουκέτο Δισκόπλακας για Μηχανές

Έξυπνη - αποτελεσματική - φθηνή λύση για συναγερμό μηχανής. Λουκέτο με αισθητήρα κραδασμών και ηλεκτρονικό συναγερμό. Μόλις κάποιος δοκιμάσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει χωρίς το αυθεντικό κλειδί θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Εάν έχετε κλειδώσει την μηχανή σας και ο κλέφτης δοκιμάσει να την κουνήσει ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί λογω του κραδασμού και θα αποθαρρύνει τον κλέφτη. Δυνατότητα να έχει άπειρες εφαρμογές όσες και οι ιδέες σας. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μεταλλικό υλικό.


-  Διαθέτει αισθητήρα κραδασμών ο οποίος ενεργοποιεί μια σειρήνα η οποία παράγει ήχο 110db, αρκετό για να τρέψει σε φυγή τους επίδοξους διαρρήκτες.
-  Μόλις κλειδώσετε το λουκέτο ο συναγερμός σας ενημερώνει με έναν χαρακτηριστικό ήχο ότι έχει ενεργοποιηθεί, δίνοντάς σας 15 δευτερόλεπτα για να απομακρύνετε το κλειδί από την κλειδαριά.
-  Με την πάροδο των 15 δευτερολέπτων και μόλις ο αισθητήρας κραδασμών «νιώσει» 2 και πλέον κραδασμούς μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ενεργοποιεί τον συναγερμό και εξακολουθεί να παραμένει ενεργοποιημένος για όση ώρα υφίστανται δονήσεις.

-  Διάμετρος πύρου 6mm.
-  Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή από μεταλλικό υλικό.
-  Λειτουργεί με 6 μπαταρίες  AG13 (εμπεριέχονται).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή